top of page
2D%25252520tuinaanleg_edited_edited_edit

Tuinontwerp

De Jong Hoveniers en Boomverzorging is gespecialiseerd in het ontwerpen van buiteninrichtingen.

Er zijn diverse stijlen die als uitgangspunt genomen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke tuin, een moderne tuin, een stadstuin, een bostuin, een wellnesstuin, een boerderijtuin, een kindvriendelijke tuin, een mediterrane tuin of misschien wel een bedrijfstuin.

U heeft al verschillende tuinstijlen bekeken en ideeën opgedaan voor uw nieuwe tuin. Het is vervolgens de vraag hoe deze ideeën vertaald kunnen worden naar een plan voor úw tuin. De Jong Hoveniers en Boomverzorging helpt u daar graag bij. Al kan een tuin op een afbeelding prachtig lijken, daarom is het technisch niet altijd te realiseren op een andere locatie. Met een mix van creativiteit, praktische kennis en ervaring komen we tot een persoonlijk ontwerp voor úw tuin. Door middel van een 2D of 3D ontwerp laten wij u het totaalplan zien. Wij doorlopen hiervoor onderstaand stappenplan.

Ons stappenplan

 

1. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een afspraak in die plaatsvindt in uw leefomgeving. In dit kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, zodat wij uw droomtuin kunnen visualiseren. Dit is de meest belangrijke stap in het proces.

2. Na de persoonlijke kennismaking gaan we dieper in op alle elementen die voor uw nieuwe tuin noodzakelijk zijn en uw persoonlijke wensen. Dit doen we met behulp van onze unieke checklist waarin we alle onderdelen en wensen georganiseerd doornemen. Dit is de perfecte basis om samen de volgende stap te nemen.

 

3. Na het opnemen en verwerken van al uw wensen vindt er een meting plaats van uw perceel. Ook de woning en andere vaste gebouwen nemen wij daarin mee. Tevens nemen wij bij deze stap de omgeving en de ligging van de tuin ten opzichte van de zon mee.

4. Het concept ontwerp kan worden uitgewerkt waarna wij het vervolgens met u bespreken. Het presenteren van het concept ontwerp doen wij bij voorkeur bij u aan huis. Dit geeft een beter beeld van het ontwerp in uw omgeving.

5. Het definitief ontwerp voor uw tuin wordt gerealiseerd en bij u aangeleverd waarna de realisatie van uw droomtuin kan worden gestart.

bottom of page